Ingredienser
- 3 dL Havregryn (fin eller grovvalsede)
- 1 dL Hvedemel
- 3 spsk Sukker (efter smag)
- 1 tsk Bagepulver
- 3 tsk Vaniljesukker
- 1 dL Cashewnødder *
- 1 dL Blåbær (frisk eller frost)
- 1 dL Æblemos (den billige fra glas)
- 2 dL Vand
- Servering
- Evt. frisk frugt og bær
- Evt. lunede frosne bær
- Evt. sirup
Fremgangsmåde
- Tænd ovnen på 200 graders varmluft.
- Rør alle ingredienserne sammen i en medium-stor skål.
- Smør et lille fad med lidt smagsneutral olie (jeg brugte en på ca. 18x18 cm).
- Fordel havregrøden jævnt ud i fadet (ca. 2 cm højt).
- Bag havregrøden i 20 minutter.
- Server straks med frisk frugt eller bær! Eller gem i køleskabet til morgen efter. Der er nok til 2-4 personer alt efter sult og hvor meget tilbehør du bruger. Den er også god kold i madpakken!
Noter
* Kan erstattes med andre nødder, bare hak dem inden!