Bønnepesto med Basilikum

Ingredienser

  • 1 dåse Hvide bønner eller butterbeans (240 g, drænet) *
  • 1 dL Cashewnødder (rå, usaltede)
  • 1 bundt frisk Basilikum (efter smag) **
  • 2 spsk Vand
  • 4 spsk Citronsaft
  • 1 tsk Hvidløgspulver
  • 1 tsk Salt

Fremgangsmåde

  • Blend alle ingredienserne jævnt sammen ved høj hastighed (så jævnt som du kan/gider). Tilføj evt. mere vand hvis det er svært at blende.
  • Smag evt. til med mere citron, hvidløg eller krydderurter.
  • Server i pita, wraps, sandwiches eller lign., eller gem i fryseren eller i køleskabet i op til 5 dage.

Noter

* Hvis du bruger butterbeans kan det blive nødvendigt at tilføje ekstra vand da de er meget mere faste end hvide bønner, som er meget smattede.

Skriv din kommentar

Din kommentar skal godkendes før den bliver synlig