Ingredienser
- 500 g Sorte bønner (eller to dåser) *
- 100 g Mørk chokolade
- 3 spsk Kakao (rå, usødet)
- Saften fra 1 stor sød Appelsin
- Ca. 0,5 dl vand
- 3 spsk Mørk sirup (efter smag)
- 2 tsk salt
- 2 tsk vanilje
Fremgangsmåde
- Hak/knæk chokoladen meget groft i mindre stykker. Smelt chokoladen enten i mikrobølgeovnen i 1-2 minutter, eller over et vandbad.
- Blend bønnerne, den smeltede chokolade, kakao, og appelsinsaften så jævnt du kan, ved høj hastighed i en foodprocessor.
- Tilføj vand indtil ønsket konsistens.
- Smag til med sirup, salt, og vanilje.
- Server straks med skiver af banan eller hakket pistacienødder! Eller gem i køleskabet i ca. 5 dage.
Noter
* Kogte, drænede og klar til brug.