Chokolade Pandekager med Bønner

Ingredienser

Fremgangsmåde

  • Hak bønnerne fint (gerne med en minihakker).
  • Pisk bønner, mel, kakao, inulin, vanilje, bagepulver og salt sammen.
  • Pisk plantemælken jævnt i.
  • Varm en stor pande ved middel-høj varme. Når panden er varm smeltes ca. 1 tsk plantesmør på den. Fordel 3 grydeskeer pandekagedej i 3 små pandekager på panden.
  • Steg pandekagerne ca. 2 min på hver side. Fortsæt med resten af dejen. Giver 10 små pandekager eller ca. 4 store.
  • Server med hvad end du lyster!

Noter

* Langt de fleste bønner kan bruges! De skal bare være kogte og klar til brug - om de så er fra dåse eller hjemme-kogte.
** Rå, usødet kakaopulver.
*** Vi elsker inulin pulver! Det smager skide sødt men består kun af ufordøjelige kostfibre som er guf for maven! Vi er endt med at blive mere fan af inulin end de mange sukker alternativer på markedet (stevia, sukrin osv.).