Ingredienser
- 1 karton Alpro Piskbar Soya Cuisine
- Saften fra 1/2 citron (evt. mere efter smag)
- 50 g Naturli Smørbar Blok (ved stuetemperatur)
- 3 tsk Vaniljesukker (evt. mere efter smag)
- 3 tsk Rørsukker (kan undlades)
Fremgangsmåde
- Pisk Alpro Piskbar og citronsaft så stift som du kan. Det tager et minut eller to.
- Mos smøret lidt ud i cremen og pisk herefter det hele helt jævn.
- Smag til med vanilje og evt. mere citronsaft.
- Tilføj evt. smeltet chokolade eller moste bær nu. Husk at lade begge dele køle lidt ned først hvis du har haft det lunet.
- Gem råcremen i køleskabet indtil servering, så bliver den endnu mere fast (gerne natten over)! Du kan også bruge den med det samme i en lagkage eller lign. Gem da lagkagen i køleskabet inden servering, så bliver den nemmere at skære af!