Ingredienser
- En pakke Naturli' Harissa Veggie Frikadeller
- 7 stk Peberfrugt eller padron pebere
- Ca. 200 g champignons (eller 7 store)
- 7 stk Cherrytomater
- 7 stk Grillspyde
- Hvidvinsmarinade
- 1 dL Hvidvinseddike
- 0,5 dL Olie
- 0,5 dL Balsamico
- 3 spsk Hoisin sauce
- 2 spsk Sirup
- 4 fed Hvidløg
- 1 spsk Citronpeber
- 1 spsk tørret Timian
- Servering
- Fresh Tzatziki
Fremgangsmåde
- Bland alle ingredienserne til marinaden.
- Lav 7 grillspyd med 2 kødboller, 1 peber, 1 tomat og 1 champignon på hver.
- Placer spydene i et fad og hæld marinaden over dem. Lad spydene ligge i marinaden i min. 30 minutter. Gem gerne i køleskabet, dækket med film, i længere tid.
- Steg spydene på en grill, eller varm en grillpande ved høj varme. Hvis du bruger en grillpande, smeltes lidt smør på den før du begynder at stege spydene.
- Steg spydene i et par minutter på hver side til grøntsagerne får en stegeskorpe.
- Lige inden servering lunes den overskydende marinade i mikrobølgeovnen, eller på grillpanden når den er kølet lidt ned.
- Hæld marinaden over spydene og server med tzatziki.
- Stegning