Ingredienser
- 1 dåse kikærter (drænet, ca. 240 g)
- 1 glas ØGO/Levevis Vegansk Smørepålæg med Basilikum og Tomat *
- 2 tsk Hvid miso paste **
- 2 spsk Citronsaft (ca. 1/2 citron)
- 1 tsk Sennep
- 2 tsk små Kapers
- Lidt salt og sød paprika
Fremgangsmåde
- Dræn og skyld kikærterne. Hak kikærterne kort i en minihakker, uden at de bliver smattede. De skal kun lige hakkes til der næsten ikke er flere hele kikærter tilbage.
- Rør kikærter, smørepålægget, miso, citronsaft og sennep sammen i en lille skål. Miso skal nærmest mases ud i blandingen!
- Tilføj kapers, og smag til med lidt salt og paprika efter smag. Giver ca. til 4 madder.
- Server den straks som du plejer at spise makrelsalat! Eller gem i køleskabet et par dage.
Noter
* Den kan købes i Bilka og Netto.
** Misoen giver en let fisket smag! Jeg køber min i mit lokale asiatiske supermarkede.