Ingredienser
- 400 g Kolde kogte kartofler *
- 1/2 lille Blomkålshoved (ca. 400 g)
- 10 tsk Sherrytomater (eller 2 blommetomater)
- 2 dL Alpro Neutral Yoghurt (mild and creamy)
- 4 spsk Citron
- 1 tsk Sennep
- 1 tsk Salt
- 1 tsk Peber
- 1 tsk Hvidløgspulver
- Lidt frisk persille (eller purløg)
Fremgangsmåde
- Tænd ovnen på 200 graders varmluft.
- Pil forsigtigt blomkålen i små buketter. Skær de store stilke ud i små tern.
- Bag blomkålsbuketterne i 15 minutter når ovnen er varm.
- I mellemtiden skæres kartoflerne ud i mundrette stykker og tomaterne i halve.
- Rør kartofler, tomater, yoghurt, citron, salt, peber og hvidløg sammen i en stor skål.
- Når blomkålsbuketterne er færdige, skal de lige køle lidt ned inden de røres i yoghurten.
- Rør det hele sammen og smag evt. til med mere citronsaft, salt, peber eller hvidløg.
- Server straks! Eller gem i køleskabet til dagen efter. **
Noter
* Jeg koger/spiser stort set altid mine kartofler med skræl på, specielt om sommeren!
** Kartoffelsalaten kan godt syrne lidt i køleskabet, så gem den ikke mere end en enkelt dag.