Mættende Havre-Banan Cookies

Ingredienser

  • 2 stk modne Bananer
  • 3 spsk Agave eller ahorn sirup
  • 2 spsk Smooth peanutbutter
  • 1 tsk Kanel
  • 3 spsk Kokossukker, sukrin el. lign.
  • 1 spsk Vaniliesukker
  • 1/2 tsk Salt
  • 2 spsk Chiafrø (kan undlades)
  • 1 dL Mandelmel *
  • 1 dL Kokosfibermel eller anden fuldkorns mel
  • 1 spsk Kartoffelmel, Marizena eller lign.
  • 1/2 tsk Bagepulver
  • 1/2 tsk Natron
  • 3 dL Finvalsede havregryn
  • 3 spsk Afskallede hampefrø (kan undlades)
  • 1 dL Grovhakket mørk chokolade, rosiner eller tørrede tranebær

Fremgangsmåde

  • Tænd ovnen på 190 graders varmluft.
  • Mos bananerne og pisk sirup, peanutbutter, kanel, sukker, vanillie, salt og chiafrø i.
  • Bland mandel og kokosmel jævnt i dejen.
  • Tilføj bagepulver, natron og Marizena.
  • Brug hænderne til at ælde havregryn og hampefrø i dejen.
  • Tilføj chokolade, rosiner eller tørrede tranebær til dejen.
  • Fordel dejen i 10 cookies (ca. 5 cm i diameter) på et stykke bagepapir, eller form dejen til små kugler.
  • Bag i 15 min ved 190 grader til de er let gyldne.
  • Skru temperaturen op på 250 grader og bag i yderligere 2-3 minutter for en sprød og ristet overflade.

Noter

* Blend en håndful mandler ved høj hastighed. Det bliver bedst hvis de ikke blendes til fint mel, men nærmere finthakkede stykker!

Skriv din kommentar

Din kommentar skal godkendes før den bliver synlig