Ingredienser
- 2 små Bananer
- 0,5 dL Sirup
- 1 tsk Vaniljesukker
- 1 tsk Salt
- 1 tsk Kanel
- 2 spsk Afskallede hampefrø (kan undlades)
- Skallen fra 1 appelsin
- 3 dL Havregryn (finvalsede)
- Fyld
- Ca. 8 spsk Alpro Mandel Yoghurt (eller lign.)
- Appelsin, hindbær, brombær, melon, blåbær, ribs, banan, kiwi, kakaonibs eller hakkede nødder *
Fremgangsmåde
- Mod bananerne i en mellem skål. Pisk sirup, vanilje, salt, kanel og hampefrø i bananerne.
- Riv appelsinskallen i skålen og rør havregrynene jævnt i massen.
- Smør en fast muffinform med lidt smagsneutral olie og fordel massen i 8 forme.
- Lad dem hvile i køleskabet i minimum 1 time eller natten over.
- Tænd ovnen på 200 grader.
- Bag skålene i ca. 20 minutter til de bliver sprøde. Lad dem køle lidt ned inden anretning.
- Fyld
- Fordel 1 spsk yoghurt i hver skål og pynt med valgfri topping!
- Server straks!
Noter
* Jeg har altid en masse bær liggende på frost, og de kan sagtens bruges! Tø dem op i køleskabet over natten, eller lun dem kort i 30-60 sekunder i mikrobølgeovnen, så de lige netop bliver optøede men stadig ikke smattede.