Ingredienser
- 1 pakke kiks (ca. 22 stk)
- En tyk hvid glasur *
- Ca. 20 gram iChoc White Vanilla
- Lidt mørk chokolade
- 1 stk grillspyd
Fremgangsmåde
- Bland glasuren og fordel den på kiksene.
- I en lille skål lunes det hvide chokolade, mens det mørke lunes i en anden (jeg luner det bare i mikrobølgeovnen i 30-60 sek).
- Rør chokoladerne jævne med en teske.
- Dyp grillspydet i den hvide chokolade og smør forsigtigt chokoladen på kiksene uden at stikke i glasuren, ved at bruge siden af spydet.
- Smør den hvide chokolade i et mumie mønster, og efterlad et lille hul til øjnene. Afslut med at dryppe to øjne af det mørke chokolade på kiksene.
- Smid kiksene i fryseren 1-2 minutter så chokoladen stivler.
- Server straks! Eller gem dem i en kagedåse hvor de er separeret med mellemlægningspapir.
Noter
* Lav f.eks. glasuren på limesaft i stedet for vand for en lime variant, eller tilføj en anden smagsaroma (alle aromaer fra bolsjehuset.dk er veganske).