Nem Tun’FRI’ Salat

Ingredienser

  • 1 dåse Kikærter (drænet, ca. 240g)
  • 1 stk Forårsløg
  • 2 tsk små Kapers
  • 1 tsk Sennep
  • 0,5 dL Neutral yoghurt *
  • 2 tsk Hvid eller rød miso paste **
  • Saften fra 1/2 citron
  • Lidt peber, sød paprika og salt
  • Evt. lidt majs, hakkede løg eller lign.

Fremgangsmåde

  • Dræn og skyld kikærterne. Hak kikærterne kort i en minihakker, uden at de bliver smattede. De skal kun lige hakkes til der næsten ikke er flere hele kikærter tilbage.
  • Hak forårsløget i tynde små skiver.
  • I en lille skål blandes kikærter, forårsløg, kapers, sennep, yoghurt, miso og citronsaft godt. Misoen skal nærmest mases ud i blandingen. Tilføj evt. mere yoghurt indtil ønsket konsistens.
  • Smag til med lidt salt, peber og paprika.
  • Server straks! Med salat, tomat og agurk i en lækker Tun'FRI' sandwich! Kan ellers gemmes i køleskabet et par dage.

Noter

* Jeg bruger Alpro 'Mild and Creamy' neutral yoghurt.

** Det er misoen som giver den gode lidt tun-agtige smag! Jeg køber min i mit lokale asiatiske supermarked.