Ingredienser
- 1 pakke Silken tofu (firm and silken)
- 200-300 g Sød kartoffel *
- 2 stk Forårsløg
- 1 stk Peberfrugt
- 2 spsk Gærflager
- 1 tsk sød Paprika
- 1/2 tsk tørret Estragon
- 1 knivspids Gurkemeje (for farve)
- 1-2 tsk Kala Namak **
- 1-2 tsk Hvidløgspulver (efter smag)
- Saften fra 1/2-1 citron
- Lidt salt og peber
- Servering
- Lidt frisk eller frossen purløg
Fremgangsmåde
- Riv de søde kartofler groft. Skær peberfrugten i små tern og forårsløget i tynde skiver.
- Varm en stor pande ved høj varme. Når panden er varm svitses sød kartoffel og peberfrugt godt af i lidt stegefedt.
- I mellemtiden åbnes pakken med silken tofu i det ene hjørne og tofuvandet hældes fra. Åben herefter hele pakken.
- Når de søde kartofler og peberfrugten begynder at få en stegeskorpe, tilføjes hele tofuen og forårsløgene til panden.
- Scramble forsigtigt hele massen sammen med en stegepalet uden at ødelægge tofuen for meget. Tilføj evt. mere stegefedt.
- Lad også tofuen stege godt af til den begynder at få en god stegeskorpe uden at du rører for meget i massen.
- Rør forsigtigt rundt. Smag til med kala namak, hvidløg og citronsaft. Tilføj evt. lidt friskkværnet peber og salt.
- Når tofuen også har fået en stegeskorpe tilføjes gærflager, paprika, estragon og gurkemeje til panden.
- Server det hele med purløg, ristet brød, avokado, pølser eller hvad end du har lyst til!
Noter
* Eller en stor håndfuld spinat, grønkål, palmekål, savoykål, sherrytomater eller lign.