Ingredienser
- 1 pakke Naturli' seitan i skiver
- 2 stk Snackpebere
- Evt. 2-4 portobello svampe
- 1 tsk Hvidløgspulver
- 1 tsk Paprika (sød)
- 5 spsk Sweet chili sauce
- Lidt salt og peber
Fremgangsmåde
- Skær seitan, peberfrugter og evt. svampe i tynde skiver.
- Steg det hele ved høj varme i ca. 10 minutter i lidt olie. Rør kun i det af og til så det får en lækker sprød skorpe.
- Sluk herefter for varmen og lad panden stå på kogepladen i ca. 2 minutter.
- Tilføj hvidløg, paprika, salt og peber, og rør det jævnt i panden. Tilføj sweet chili sauce og lun det hele i gennem et øjeblik. Det hele skulle gerne blive rigtig sticky nu! Tilføj evt. mere chili sauce.
- Server straks i pitabrød, wraps osv. *
Noter
* Giver nok til ca. 2 personer, men ved at tilføje svampe og evt. mere peberfrugt kan en pakke godt strækkes til 3-4 personer.